De Huppe

De Huppe
een veelzijdig bedrijf

De Huppe is een kleinschalig, zelfstandig en agrarisch leer-werkbedrijf, bestaande uit de zorgboerderij, kaasboerderij, houtwerkplaats en een pluk- en groentetuin. Daarnaast is er een Landwinkel waar je terecht kunt voor ambachtelijke streek- en boerderijproducten. 

Wilma van Vilsteren van Boerderij De Huppe is iemand met een hoop goede ideeën. En met haar team om zich heen weet ze dat het niet bij plannen blijft. Ze staat aan de start van een nieuwe ontwikkeling voor De Bierton, waarmee ze de buurt een nieuw buurthuis geeft. Van taalcursussen tot tosti's eten en van vergaderen tot verjaardagsfeest, Buurthuis Schelle-Oldeneel moet helemaal van en voor de buurt worden. Om aandacht te geven aan deze ontwikkeling maakte ik voor Wilma een flyer en een folder met teksten van Verhaalkracht. Ook de flyer voor De Huppe kreeg een nieuwe uitstraling passend bij de landwinkel. 

Een tweede opdracht betrof het 20-jarig jubileum van De Huppe. Daar mocht een eigentijdse uitstraling voor worden ontworpen. Het logo van het koetje paste ik aan.

Het resultaat

Surf naar www.dehuppe.nl

Delen

© Twist Ontwerp