De Huppe

De Huppe
een veelzijdig bedrijf

Boerderij De Huppe wordt door Wilma en Alfons van Vilsteren gerund. De Huppe is een kleinschalig, zelfstandig en agrarisch leer-werkbedrijf, bestaande uit de zorgboerderij, kaasboerderij, houtwerkplaats en een pluk- en groentetuin. Daarnaast is er een Landwinkel waar je terecht kunt voor ambachtelijke streek- en boerderijproducten. 

Veel mensen kennen De Huppe omdat de boerderij op één van de mooiste plekjes in de uiterwaarden van de IJssel ligt. De Kleine Veerweg kronkelt hier door het groene landschap, langs oude en nieuwe boerderijen. Voor veel mensen een favoriete plek om te wandelen, hard te lopen of te fietsen. En dan opeens ligt daar De Huppe tussen de weilanden. Je kunt er overheerlijke streekproducten kopen in de winkel, in de zomer is er een terras om even uit te rusten en voor kinderen is het een waar speelparadijs. Er is altijd wat te doen. 
De Huppe is in 20 jaar uitgegroeid van een gewone boerderij naar een leer-werk-zorg-boerderij. Als onderdeel van Klaver4you biedt De Huppe ruimte en rust aan mensen met een zorgvraag en afstand tot de arbeidsmarkt. Met diverse Zwolse scholen heeft De Huppe afspraken voor leer-werkplaatsen. En als partner in De Stadslanderijen kun je er je groente-, vlees- en kaaspakket ophalen. De dieren worden 100% biologisch gehouden. Niet alleen kunnen zij heerlijk genieten van het buitenleven, maar ze krijgen ook biologisch voer. Kortom: een heerlijk bedrijf om voor te werken! 

Het logo van De Huppe kreeg een restyling: van 'grappig koetje' naar een vrolijke, eigentijdse variant. De herkenbare kleuren zwart/geel/wit vormen de hoofdkleuren in de huisstijl. We combineren de strakke belijning van de huisstijl met warm hout, gras en blauwe lucht in de folders. Sinds de zomer van 2018 kun je op het erf je weg vinden door de nieuwe bebording, waarbij de stijgerhouten elementen in de houtwerkplaats van De Huppe werden vervaardigd. Zo kun je nu lezen hoe kaas wordt gemaakt en wat de dieren eten. Ook kreeg de entree van het erf een duidelijke markering met vlaggen en banieren. 

Het resultaat

Surf naar www.dehuppe.nl

Delen

© Twist Ontwerp