Twist-Ontwerp-Waarom

Waarom

Je wilt gezien worden als specialist en als vanzelf de juiste klanten aantrekken.
Denk jij dat er nog wel iets te verbeteren valt als het gaat om je marketingactiviteiten? En wil je daarbij professionele hulp inschakelen? Met mijn kennis van de neurowetenschap en marketingpsychologie, help ik je absoluut aan meer succes. Samen spelen we het Merkwaardenspel en bepalen we welke merkwaarden voor jouw bedrijf het beste werken. Daarna maken we een inventarisatie van je huidige activiteiten. We bekijken je marketingdoelstellingen en ontwikkelen de perfecte strategie. Door mijn jarenlange ervaring kan ik je overal in bijstaan en heb je één aanspreekpunt voor al je vragen. Lees de ervaring van Geeske Roos.

Twist-Ontwerp-Samen

Samen

Als ondernemer kun je niet overal verstand van hebben. Daarom sta ik naast je als het om de marketingactiviteiten van je bedrijf gaat.
Ik denk als ondernemer met je mee en zet graag mijn tanden in complexe projecten. Omdat ik naar jouw bedrijf als totaal kijk, zie ik vaak waar je geld kunt besparen of hoe je het anders aan kunt pakken. Soms zijn het kleine veranderingen, maar ze kunnen wel een grote impact hebben. Door samen te werken wordt het eindresultaat beter. Succes bereik je samen! Lees de ervaring van Borstvoedingcentrum Zwolle.

Twist-Ontwerp-MVO

Betrokken

Duurzaam ondernemen begint bij bewust leven én serieus actie ondernemen.
De zorg voor elkaar en ons milieu vind ik heel belangrijk. Daarom rijd ik 100% elektrisch en gebruik ik zonnepanelen als energiebron voor mijn auto en thuis. Ook ongevraagd denk ik vooruit als het gaat om duurzame oplossingen voor jouw bedrijfspresentatie. Ik gebruik graag papier van duurzaam geproduceerde bossen en werk waar mogelijk met lokale en gecertificeerde leveranciers.

Twist-Ontwerp-Netwerk

Netwerk

Wanneer een opdracht vraagt om extra expertise, maak ik graag gebruik van mijn uitgebreide netwerk.
Webdesigners, drukkers, illustratoren, fotografen, signmakers, software engineers, tekstschrijvers: ik heb overal goede contacten en werk regelmatig samen met andere specialisten. Mijn opdrachtgevers krijgen zo toegang tot een brede range aan vakkennis, met het voordeel van één vast aanspreekpunt.

"Ik krijg regelmatig complimenten over mijn leuke visitekaartjes en de vrolijke kaart. Heel fijn!"
- Priscilla Spee, Spee coaching en training -

Uvon-IJssel-Vecht-netwerk

UVON IJssel-Vecht

voorzitter sinds januari 2015

website
Zp-Netwerken-Regio-Zwolle

ZP Netwerken Regio Zwolle

bestuurslid sinds september 2014

website

Waarom moeilijk doen als het samen kan?