Twist-Ontwerp-Digizine#3-Content

Digizine #3: Content en Storytelling

De kracht van een goed verhaalVan oudsher vinden mensen het heerlijk als er verhalen worden vertelt. Ik herinner me mijn opa, met zijn sigaar op de bank. Hij kon echt supergoed verhalen verzinnen. Ik zat links onder zijn arm, mijn broer rechts en dan allebei muisstil luisteren, gegrepen door zijn stem en het prachtige verhaal. Iedereen houdt van een mooi verhaal. De digitalisering van ons leven heeft daar helemaal niets aan veranderd. In Digizine #3 geef ik je inspiratie voor de opbouw van een goed verhaal en vertel ik over andere vormen van content.

Storytelling
We snappen de kracht van een goed verhaal. Maar hoe bouw je een verhaal nu op? Speech-expert Bas Mouton doet zijn geheimen uit de doeken in zijn nieuwste boek ‘Magie in al je communicatie’ en deelt zijn negen magiewetten met ons.

Content brainstorm
Op welke manier kun je eigenlijk allemaal content delen en je doelgroep bereiken? Plus vijf redenen waarom bloggen een heel erg goed idee is om te (gaan) doen. Mijn volgende Digizine gaat daarom over bloggen!

Contentstrategie
Zonder contentstrategie geen resultaat. Waar moet je op letten?

Emailmarketing
Een geweldig middel om in te zetten in je contentstrategie. Geef je je op voor de workshop in mei?

Hier lees je het Digizine online
Veel leesplezier!
Waardevol? Delen mag, graag zelfs!

Delen

© twistontwerp.nl

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Automatisch inspiratie in je mailbox

Met enige regelmaat schrijf ik blogs over onderwerpen in m'n vakgebied. Wil je op de hoogte blijven en goede tips ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Uiteraard ga ik met zorg om met je persoonlijke gegevens en worden deze niet gedeeld met derden. Uitschrijven kan altijd met de link onderaan elke nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven en inspirerende blogs ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief

Versturen