Twist-Ontwerp-magazine#2-responsive

Digizine #2: Responsive Webdesign

Zichtbaarheid begint ermee dat je gevonden wordt
Sinds medio 2015 heeft Google zijn algoritmes aangepast. Websites die geschikt zijn voor mobiele apparaten worden nu eerder getoont dan websites die dat niet zijn. Google doet dit omdat er steeds meer mensen surfen op hun smartphone of tablet en steeds minder mensen websites bezoeken vanaf een laptop of desktop computer. Een website die dan alleen maar verkleint, wordt op je telefoon onleesbaar, laat staan dat je met je vingers de knopjes kunt bedienen.

Met de toename van websites voor bedrijven was het al lastig om op de eerste pagina in de zoekresultaten te worden vermeld (als je uitgaat van zoekwoorden en niet van je bedrijfsnaam), maar wanneer je een website hebt die niet aan deze nieuwe voorwaarde voldoet, is het helemaal verkeken. Een goede reden dus om zo snel mogelijk te zorgen dat dit wordt opgelost!

In Digizine #2 zoomen we in op responsive webdesign. Wat is het en zijn er alternatieven? We gaan niet alleen in op de techniek, maar je leest ook over het belang van webvormgeving, we delen tips hoe je je HOME-pagina kunt verbeteren en geven we SEO-advies (voor zoekmachine-optimalisatie).Hier lees je het Digizine online. Waardevol? Delen mag, graag zelfs!

De duurzame website
Moet ik nu alweer mijn website laten aanpassen? Responsive webdesign en andere oplossingen.

Design: het belang van beleving
Functionaliteit en gebruiksgemak moeten voorop staan bij het ontwikkelen van een nieuwe website. Maar vormgeving en design is ook van groot belang blijkt uit onderzoek.

Checklist en Weetjes
In 5 stappen naar een betere HOME-pagina. En grappige weetjes over het web. Wist je bijvoorbeeld dat 93% van de internetgebruikers dagelijks zijn smartphone gebruikt?

Met een responsive website hoger in Google
SEO-tips en voorbeelden van responsive websites.

Hier lees je het Digizine online
Veel leesplezier!
Waardevol? Delen mag, graag zelfs!

Delen

© twistontwerp.nl

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Automatisch inspiratie in je mailbox

Met enige regelmaat schrijf ik blogs over onderwerpen in m'n vakgebied. Wil je op de hoogte blijven en goede tips ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Uiteraard ga ik met zorg om met je persoonlijke gegevens en worden deze niet gedeeld met derden. Uitschrijven kan altijd met de link onderaan elke nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven en inspirerende blogs ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief

Versturen