Twist-Ontwerp-magazine#1-apps

Digizine #1: Apps

Zijn apps de communicatiemiddelen van de toekomst?
Mobiele applicaties (apps) zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. 'Appen' is inmiddels zelfs een werkwoord geworden! Velen zien dan ook kansen in het ontwikkelen van een app, waardoor de appstores uitpuilen. Maar: wat is een app eigenlijk, heb je er zelf een nodig voor je bedrijf of organisatie en waar moet je dan op letten? In mijn Digizine (online magazine) neem ik je mee in de wereld van app-ontwikkeling, staan leuke weetjes en vertellen ik hoe je van je app een succes kunt maken.

Interview met Felix Wielinga
Met zijn bedrijf Appsharing bouwt Felix aan apps die ingezet kunnen worden de meerdere bedrijven. Hij vertelt waarom het belangrijk is dat een app een teogevoegde waarde heeft en legt de verswchillen uit tussen een Native app, Hybride app en Webapplicatie.

Boektip
Er staan inmiddels al meer dan een miljoen app is de verschillende appstores. Het boek dat we behandelen vertelt hoe je aandacht krijgt voor je app, waardoor hij ook daadwereklijk gedownload wordt.

Wake up call
De mobiele markt is volop in ontwikkeling en groeit stormachtig. Heb ji jal een mobiele marketingstrategie?

Hoe wordt je app een succes?
9 tips om je app succesvol in de markt te zetten.

Hier lees je het Digizine online
Veel leesplezier!
Waardevol? Delen mag, graag zelfs!

Delen

© twistontwerp.nl

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Automatisch inspiratie in je mailbox

Met enige regelmaat schrijf ik blogs over onderwerpen in m'n vakgebied. Wil je op de hoogte blijven en goede tips ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Uiteraard ga ik met zorg om met je persoonlijke gegevens en worden deze niet gedeeld met derden. Uitschrijven kan altijd met de link onderaan elke nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven en inspirerende blogs ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief

Versturen