Geef je eigen magazine uit!

Een tijdschrift geeft je de mogelijkheid om alles waarvan je droomt te delen met de lezer. Mensen leren je daardoor beter kennen, wat goed is voor je gunfactor. Bovendien zijn glossy's mateloos populair. 

Lees meer
klantmagneet

Maak van je website een klantmagneet

Om een bezoeker naar je website te krijgen heb je marketing nodig. Dat kan een nieuwsbrief, advertentie of social post zijn. Maar als ze er eenmaal zijn, hoe maak je dan contact? Een artikel over conversie. 

Lees meer

Kleuren inzetten als marketingtool

Wat gebeurt er eigenlijk als we voor het eerst een huisstijl zien? En op welke basis beslissen we of we met bedrijf A of met B in zee gaan? Kleuren spelen hierbij een belangrijke rol!

Lees meer
coca-cola-logo

5 Principes voor een tijdloos logo design

Een bedrijfslogo is het meest visuele en herkenbare onderdeel van je huisstijl en komt terug op alle huisstijldragers. Hoe kun je nu beoordelen of je een goed logo hebt?

Lees meer

Welke beeldtaal gebruik jij in je marketing?

Mensen zijn sociale wezens en zoeken naar organisaties en merken waarin ze zichzelf herkennen en waarmee zij zich kunnen identificeren. De eerste indruk is daarbij essentieel. 

Lees meer
nieuwjaarskaart

Marketingtip: kalenders

Met een kalender blijf je het hele jaar letterlijk in beeld. Bureaukalenders, die niet al te groot zijn, zijn de echte toppers. Maar ook verjaardagskalenders en jaarkalenders zijn goede marketinginstrumenten. 

Lees meer

De designtrends van 2018

2018 wordt het jaar van gekke designs en wilde fantasie, zo lijkt het. Kleurrijk en experimenteel. Een overzicht van alle trends in beeld, kleur en typografie.

Lees meer

Versterk je identiteit met een goed gekozen lettertype

Vroeger konden we kiezen uit slechts een paar soorten, zoals Arial, Times en Verdana. Maar dat hoeft niet meer. Google fonts is een geweldige (gratis) applicatie die je veel meer keuzevrijheid geeft.

Lees meer

Is jouw marketing klaar voor mobiel?

Iedereen weet inmiddels dat een responsive website noodzakelijk is voor mobiele devices. Contextual Design wordt daarbij de nieuwe norm. 

Lees meer
8-trends-in-webdesign-1

8 Trends in webdesign

Hoe kun je nu als ondernemer bijblijven in die supersnel veranderende digitale wereld? Mijn advies: laat je niet gek maken, maar hou wel in de gaten welke kant het op gaat. 8 Tips over webdesign!

Lees meer
tips-voor-emailmarketing-deel-1

De beste tips om je emaillijst te laten groeien (1)

The money is in the list! In deze blog deel ik 10 tips om je emaillijst op een natuurlijke manier te laten groeien.

Lees meer
tips-voor-emailmarketing-deel-1

De beste tips om je emaillijst te laten groeien (2)

The money is in the list! In deze blog Tip 11 tot en met Tip 20 om je emaillijst op een natuurlijke manier te laten groeien.

Lees meer

Hoe maak je online klantcontact persoonlijk?

Iedereen is online, dus het eerste contact met jouw bedrijf vindt waarschijnlijk online plaats. Hoe zorg je er nu voor dat het online contact leidt tot een persoonlijke kennismaking?

Lees meer
Twistontwerp-hoe-schrijf-ik-een-persbericht

Hoe schrijf ik een goed persbericht?

Wanneer je persbericht geplaatst wordt, komt je bedrijf zonder kosten bij een grote groep mensen in beeld. Maar het gebeurt vaak genoeg dat persberichten linea recta de prullenbak ingaan omdat ze niet op de juiste manier zijn geschreven.

Lees meer

Pinterest: persoonlijkheid op een prikbord

Op Pinterest kun je idee├źn ontdekken voor elk project of elke interesse, uitgezocht door mensen zoals jij. Iedereen. En ook bedrijven. Maar is deze online moodboard wel geschikt als marketing middel?

Lees meer
Twist-Ontwerp-Papier

Papier: zinnenprikkelend en veelzijdig!

De meeste mensen kiezen voor standaard papier bij een online drukkerij. Een prima kans dus om de gunfactor in het verkooptraject positief te beïnvloeden.

Lees meer
Twistontwerp-tekentafel

Van tekentafel naar internet

Twist Ontwerp en Advies vierde in 2014 haar 20-jarig jubileum. Van tekentafel naar iMac. Maar er veranderde in ons vak nog veel meer...!

Lees meer

Mijn magazines lees je online op issuu.com

Twist-Digizine-Nr1-Apps

Apps

Apps zijn perfect voor 1:1 marketing en bijna iedereen heeft tegenwoordig al een smartphone of tablet. Ook voor het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen zijn apps ideaal.

Lees meer
Twist-Ontwerp-magazine#2-responsive

Responsive Webdesign

De wereld van communicatie verandert razendsnel. Is jouw website al geoptimaliseerd voor alle apparaten? Tips & tricks in dit online magazine!

Lees meer
Twist-Ontwerp-Digizine#3-Content-1

Content en Storytelling

Iedereen houdt van een mooi verhaal. De digitalisering van ons leven heeft daar helemaal niets aan veranderd. In mijn magazine geef ik je inspiratie voor de opbouw van een goed verhaal en vertel ik over andere vormen van content.

Lees meer

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Automatisch inspiratie in je mailbox

Met enige regelmaat schrijf ik blogs over onderwerpen in m'n vakgebied. Wil je op de hoogte blijven en goede tips ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Uiteraard ga ik met zorg om met je persoonlijke gegevens en worden deze niet gedeeld met derden. Uitschrijven kan altijd met de link onderaan elke nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven en inspirerende blogs ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief

Place Vendôme